Karstgrottor i Bråviken

Söndagen den 18 november, är det dags för en grottutflykt igen. Den här gången ska vi kika på karstgrottorna norr om Bråviken, i Kolmårdsskogarna. Vi besöker de icke-vattenfyllda delarna av Kopparbogrottan (som totalt är 125 m lång, länets längsta kartsgrotta) samt ytterligare någon av karstgrottorna i området, t.ex. Kärleksgrottan. Vi ses klockan 10 vid infarten till Kolmårdens djurpark, en halvmil Ö om Krokeks samhälle.  Har du inte möjlighet att ta dig dit på egen hand, så kan du bli upplockad någonstans, t.ex. vid någon av pendeltågsstationerna i länets östra halva. Hör bara av dig, så bestämmer vi när, var och hur. Medtag som vanligt matsäck, utrustning, oömma kläder och ett grott humör. Hör av er också om det är något annat ni undrar över kring detta.

/Anders 070-6429163

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>